«Μαλλιοτραβήχτηκαν» on air Καλλιάνος – Μεγαλοοικονόμου: «Ξεφτιλίζεσαι 70 χρόνων γυναίκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μαλλιοτραβήχτηκαν» on air Καλλιάνος - Μεγαλοοικονόμου: «Ξεφτιλίζεσαι 70 χρόνων γυναίκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριος καυγάς μεταξύ των πρώην συναδέλφων στην Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και Γιάννη Καλλιάνου σε τηλεοπτικό πλατό.

Μεγαλοοικονόμου και Καλλιάνος βρέθηκαν στο Open TV και η συζήτηση σύντομα πήρε άσχημες διαστάσεις, με αλληλοκατηγορίες περί ηλικίας και επαγγέλματος.

«Θυμάσαι πότε έφυγες;», είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι αυτό έφυγες» ειπε η κ. Μεγαλοοικονόμου αμφισβητπώντας στην συνέχεια το γεγονός ότι είναι μετεωρολόγος.

«Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Καλλιάνος πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς».

«Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης» συνέχισε η κ. Μεγαλοποικονόμου.

Η απάντηση από την πλευρά του Γιάννη Καλλιάνου ήταν: «της είπε ο Λεβέντης, μην την παραδώσεις την έδρα, θα πάει στον Καλλιάνο. Όμως εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα. Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το ράδιο αρβύλα όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα».

«Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά» απάντησε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.