Δημοσιογράφος του BBC για το περιβόητο άρθρο: «Ποτέ δεν είχα δεχτεί τόσα μηνύματα»

Δημοσιογράφος του BBC για το περιβόητο άρθρο: «Ποτέ δεν είχα δεχτεί τόσα μηνύματα»

Δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις η Μαρία Μαργαρώνη.

Το άρθρο του BBC, που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες και κάνει λόγο για «μακεδονική μειονότητα» που υπάρχει στην Ελλάδα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλές ήταν και οι αντιδράσεις από τα πολιτικά κόμματα, τα οποία έσπευσαν να επιρρίψουν ευθύνη για το συγκεκριμένο άρθρο στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η δημοσιογράφος του BBC που υπογράφει το δημοσίευμα, η Μαρία Μαργαρώνη, μίλησε στον Ισάακ Καριπίδη και τον ANT1, σημειώνοντας πως ποτέ πριν στην καριέρα της δεν είχε δεχθεί τόσα μηνύματα και ότι δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις.

Παράλληλα, τονίζει ότι η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018 και ανέβηκε ετεροχρονισμένα στην ηλεκτρονική έκδοση του BBC, μετά από μισό και πλέον χρόνο, συμπληρώνοντας πως θα θα ζητήσει εξηγήσεις από τους αρχισυντάκτες της πριν δώσει απαντήσεις για το γεγονός ότι η συνέντευξη προβλήθηκε αφού είχε ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ», σημείωσε η κ. Μαργαρώνη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.