Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο! «Τον είχα στεναχωρήσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο! «Τον είχα στεναχωρήσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά χρόνια πριν γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο, πριν βρεθεί να είναι υποψήφιος για 10 Όσκαρ, ο Γιώργος Λάνθιμος είχε κάνει πολλές δουλειές εντός Ελλάδος, μεταξύ αυτών και η σκηνοθεσία αρκετών βίντεο κλιπ.

Τα περισσότερα από αυτά ήταν ιδιαίτερα και τα θυμόμαστε μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα, το «Θέλεις ή δεν θέλεις» και το «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά, είχαν προκαλέσει αίσθηση στην εποχή τους.

Ο Σάκης Ρουβάς αιφνιδίασε μέσα από τη ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον διάσημο σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Θέλω μέσα από την εκπομπή σου να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: «Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι». Έπρεπε να πάω για ένα promo για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία»; Τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη».

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.