
Νεκρός εδώ 1,5 μήνα μέσα στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι ήταν ο 64χρονος άνδρας, η σορός του οποίου εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε προχωρημένη σήψη.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Σύμφωνα με τους αξιωματικούς ο θάνατός του προήλθε από σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυκτικό θάνατο. Στο στόχαστρο των Αρχών ως βασική ύποπτη παραμένει η 56χρονη σύντροφός του από τη Γερμανία, που έχει εξαφανισθεί από τις αρχές Ιανουαρίου.
Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν εξωτερικές κακώσεις, τραύματα από μαχαίρι ή βλήμα όπλου και πλέον αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από ασφυξία ή από δηλητηρίαση.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Δύσκολη, αλλά όχι απίθανη: Η μεταγραφή αεροδρομίου που παλεύει ο Τσίπρας, αλλάζει το status της ΕΛ.Α.Σ.
- «Παίρνουμε όσους δεν θέλει ο Τσίπρας»: Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ για τις 6 νέες μεταγραφές του Ανδρουλάκη
- Δυσάρεστη έκπληξη για τη ΝΔ: Το αποτέλεσμα της κυλιόμενης δημοσκόπησης που χτύπησε καμπάνες στο Μαξίμου