Απελαύνεται το προσωπικό της πρεσβείας.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε ότι διέρρηξε τις σχέσεις της χώρας του με την Κολομβία και απελαύνει το προσωπικό της κολομβιανής πρεσβείας.
Συμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ανακοίνωσε την διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κολομβία, από όπου γίνονται προσπάθειες για τις είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στην Βενεζουέλα.
«Αποφάσισα να διακόψω τις πολιτικές και διπλωματικές σχέσεις με την φασιστική κυβέρνηση της Κολομβίας, ο πρεσβευτής και οι πρόξενοι της οποίας έχουν 24 ώρες για να εγκαταλείψουν την Βενεζουέλα. Εξω, ολιγάρχες!», είπε απευθυνόμενος σε συγκέντρωση οπαδών του στο Καράκας.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πριν λίγο καιρό ούτε θα το σκεφτόταν: Το πρόσωπο -έκπληξη που επιστρατεύει άρον άρον ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ
- Γαλλία ο Μητσοτάκης, Αργεντινή ο Τσίπρας: Την ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Μουντιάλ δεν τη βρίσκει ανθρώπου νους
- Απ’ τα πρώτα που θα πάρει: Το μέτρο-τομή που ο Τσίπρας θεωρεί ότι θα τον ανεβάσει +2 μονάδες στις δημοσκοπήσεις