Επιστρέφουν οι «Αυθαίρετοι»!

Επιστρέφουν οι «Αυθαίρετοι»!

Μία από τις πιο ιστορικές και πρώτες επιτυχημένες κωμωδίες του Μega.

Για αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που μεσουρανούσαν στο παρελθόν έχουν γραφτεί και ακουστεί φήμες ότι πρόκειται να επιστρέψουν στην μικρή οθόνη.

Μετά την επιστροφή του «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς» στο Youtube της Cosmote, του «Λόγω Τιμής» και του «Κόκκινου Δωματίου» στον ΣΚΑΪ, αλλά και αυτή του «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1 άλλη μια σειρά ακούγεται ως πιθανή για επιστροφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife, oι συζητήσεις για την επιστροφή της μαύρης κωμωδίας «Αυθαίρετοι» βρίσκονται σε πρώιμο μεν στάδιο, όμως υπάρχει θετικό πνεύμα για επιστροφή από τους βασικούς πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων τους Χρήστο Βαλαβανίδη, Βάσια Τρίφυλλη, Δημήτρη Πουλικάκο και Νατάσα Τσαγκαρισιάνου. Μεγάλος απών φυσικά ο Θέμης Μάνεσης, ο θρυλικός Μπάμπης της σειράς, που απεβίωσε πριν δύο χρόνια.

Για την ιστορία, οι «Αυθαίρετοι» κράτησαν για δύο σεζόν, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Αρχικά, έπαιζαν δύο φορές την εβδομάδα, αλλά τελικά το Mega αποφάσισε να θεσπίσει την Παρασκευή ως ημέρα προβολής τους.

Έχουν παίξει πάνω από οκτώ φορές σε επανάληψη, ενώ σε ψηφοφορία που είχε στηθεί στα πλαίσια των εορτασμών για τα είκοσι χρόνια του «μεγάλου καναλιού», το κοινό τους χάρισε μια θέση στην πρώτη δεκάδα. Αυτό αποδεικνύει την αγάπη που τρέφει ο κόσμος ακόμη και σήμερα για τις παλιές, καλές ημέρες των ελληνικών σήριαλ.