«Καθάρισε» την Χίμκι και συνεχίζει για τα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

«Καθάρισε» την Χίμκι και συνεχίζει για τα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Ένα διαστημικό πρώτο μέρος έκανε το έργο του Παναθηναϊκού εύκολο απέναντι στη Χίμκι (94-85) και τον κράτησε ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης. Φοβερό ματς από Ντεσόν Τόμας, Νικ Καλάθη, Σον Κιλπάτρικ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν «διπρόσωπος» στο “must win” παιχνίδι με τη Χίμκι, αλλά πήρε την νίκη, ανέβηκε στο 10-13 της βαθμολογίας και πλέον θέλει να «χτίσει» ένα σερί στην Euroleague, που θα τον βάλει ξανά στην εξίσωση των πλέι οφ. Άλλωστε, κοιτάζοντας το πρόγραμμά του, αυτό οφείλει να κάνει, έχοντας μπροστά του τους αγώνες με Γκραν Κανάρια και Νταρουσάφακα.

Οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν απολαυστικοί και έγραψαν το δικό τους ρεκόρ πόντων στην Euroleague (65 πόντοι με 22π. του ΝτεΣόν Τόμας), όμως στην επανάληψη… έριξαν -αδικαιολόγητα- στροφές. Η άμυνα της Χίμκι τους δυσκόλεψε και τα εξαιρετικά ποσοστά του πρώτου μέρος έπεσαν, με το «τριφύλλι» να βάζει μόλις 20 πόντους στο διάστημα 21′-35′. Όμως το «καθαρό μυαλό» του Νικ Καλάθη (13π., 12ασ.), ο τρομερός Ιωάννης Παπαπέτρου (12π., 3ρ., 3ασ.) και ο διψήφιος Σον Κιλπάτρικ (17π.) «σφράγισαν» το θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας… έκαναν τη δουλειά με πολλούς πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.