Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ πενθεί τον «μπαμπά» της φορώντας μαύρο βέλο

Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ πενθεί τον «μπαμπά» της φορώντας μαύρο βέλο

Η Choupette, η διάσημη γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ, επανεμφανίστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram και δήλωσε πως η καρδιά της έχει σπάσει από την θλίψη. 

Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του αγαπημένου της ιδιοκτήτη. Φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μαύρο καπέλο με βέλο, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις πένθους και η φωτογραφία ανέβηκε φυσικά στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ενώ επίσης δήλωσε πως «η καρδιά της έχει σπάσει» από την θλίψη για το χαμό του αγαπημένου της Καρλ.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια λόγια. Με μια κάποτε κρύα, αλλά τώρα απλά ραγισμένη καρδιά, πενθώ. Προσεύχομαι τα ευγενικά σας λόγια και οι ευχές να με συνοδεύσουν στο επόμενο βήμα μου στο μέλλον χωρίς τον μπαμπά μου Καρλ και ως αυτόνομη γυναίκα», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε την ασπρόμαυρη φωτογραφία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you everyone for your words of condolence. ? With a once cold but now simply broken heart, I am going into mourning. I pray that your kind words and well-wishes will help me to put my best paw forward in my future without Daddy @KarlLagerfeld & as my own woman.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.