Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου- Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη μετά το έγκλημα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου- Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη μετά το έγκλημα

Νέα στοιχεία φέρνει για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο φέρνει στο φως η άρση τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε κατ' εντολήν εισαγγελέα για τους δύο κατηγορούμενους.   

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 21χρονος Ροδίτης από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις.

Συγκεκριμένα, μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα, ενώ την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του, από το οποίο έγιναν 42 κλήσεις.

Την ίδια στιγμή ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, συγκεκριμένα τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

Το πρώτο άτομο που επικοινώνησε ο 21χρονος Ροδίτης, μετά την δολοφονία τη φοιτήτριας, φέρεται να είναι ο δικηγόρος του, που σύμφωνα με το Star πήγε την Δευτέρα στην ανακρίτρια Ρόδου.

Ο λόγος της επίσκεψής του, ήταν η αποκάλυψη που έφερε στο «φως» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του πατέρα του Ροδίτη (από το οποίο τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος). Συγκεκριμένα, στις κλήσεις εμφανιζόταν να είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα.

Στην ανακρίτρια, ο δικηγόρος είπε ότι είχαν επικοινωνία, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι μίλησε με τον πατέρα του Ροδίτη για άλλη υπόθεση.   Η υπόθεση αφορούσε στην διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε ο πατέρας του Ροδίτη με την υπογραφή ενός μισθωτήριου σε κατάστημα των Πεύκων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.