
Ανάστατη είναι η κοινωνία στο Μεξικό με αφορμή την απαγωγή της συζύγου ενός επιχειρηματία, που κατέληξε τραγικά με τον εντοπισμό της σορού της χωρίς κεφάλι..
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Η γυναίκα βρέθηκε πεταμένη σε δρόμο της πόλης Κοατσακοάλκος. Οι αδίστακτοι δλοφόνοι πάνω στο κομμένο κεφάλι της είχαν στερεώσει σημείωμα που έγραφε: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».
Το όνομα της άτυχης γυναίκας ήταν Σουζάνα Καρέρα και είχε απαχθεί εδώ και κάποιες μέρες έξω από το σπίτι μιας φίλης, όπου είχε πάει για να παραλάβει ένα από τα παιδιά της. H απαγωγή της καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, καθώς οι απαγωγείς την πλησίασαν με το αμάξι τους, την άρπαξαν και την πήραν μαζί τους σε χρόνο μηδέν.

Γι αυτό έστω και αν ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη ως τώρα από προχθές που συνέβη το περιστατικό, θεωρούν πολύ πιθανό οι απαγωγείς- εγκληματίες θα συλληφθούν.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Τρέχει πριν τη καταιγίδα: Το πλάνο του Μητσοτάκη πριν τη ΔΕΘ
- Τον υποτίμησαν και τώρα το πληρώνουν: Τα γαλάζια πρόσωπα που πήρε από τη ΝΔ στο κόμμα του ο Σαμαράς
- Στην αντεπίθεση το ΠΑΣΟΚ: Θέμα ωρών η ανακοίνωση της μεταγραφής του απ’ τον Νίκο Ανδρουλάκη