«Βαρύ» το κλίμα για Ατσούν και ΣΚΑΪ λόγω Survivor

«Βαρύ» το κλίμα για Ατσούν και ΣΚΑΪ λόγω Survivor

Tα χαμηλά νούμερα του σόου επιβίωσης έχουν φέρει δυσαρέσκεια στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Φέτος, ο ΣΚΑΪ έχει επενδύσει πολλά στο «Survivor» και στο «Power of Love», αλλά τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά. Oι χαμηλές πτήσεις των δύο ριάλιτι υποχρεώνουν τους υπευθύνους του καναλιού του Φαλήρου σε ριζικές αλλαγές.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας (18/2) μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου», η χαριστική βολή δόθηκε με τη μεταφορά της δημοφιλούς εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στην prime time ζώνη της Παρασκευής, που όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης δεν λειτούργησε υπέρ τους.

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή της περασμένης Παρασκευής (15/2) είχε αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση τα νούμερα τηλεθέασης κινήθηκαν αρκετά χαμηλά. Έχοντας απέναντι του το «MasterChef 3» στο Star, αλλά και τo «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στον Alpha, το χθεσινό «Στην υγειά μας ρε παιδιά», έπιασε με το ζόρι μέσο όρο τηλεθέασης 11,1%.

Ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής αποκάλυψε πως το ένα σενάριο θέλει τη συνέχιση της συνεργασίας Ατσούν Ιλιτζάλι και ΣΚΑΪ με λιγότερα πρότζεκτ, τα οποία δεν θα καταλαμβάνουν όλη την prime time ζώνη του καναλιού, ενώ το μη αισιόδοξο σενάριο θέλει τη διακοπή της συνεργασίας και τη μεταφορά των προγραμμάτων σε άλλο κανάλι, με το Open TV να είναι ένας από τους υποψήφιους… μνηστήρες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.