Τα sms του Καμμένου στον Κοτζιά – Τι καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών

Τα sms του Καμμένου στον Κοτζιά - Τι καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών

Σειρά απειλητικών μηνυμάτων από τον Πάνο Καμμένο επικαλείται στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Συγκεκριμένα, στην αναφορά του προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο κ. Κοτζιάς υποστηρίζει ότι “έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο σειρά από άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον μηνυόμενο”.

Αναφέρει επί λέξει:

“Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο:«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».Β) Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω» “.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.