Γ. Αγγελόπουλος «Μου είχε γίνει πρόταση να ξαναμπώ στο Survivor»

Γ. Αγγελόπουλος «Μου είχε γίνει πρόταση να ξαναμπώ στο Survivor»

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίλησε για την συμμετοχή του στο σόου επιβίωσης και την σειρά «Τατουάζ».

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε πρόταση από τους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor 3 να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ντάνος δέχτηκε μία άκρως δελεαστική οικονομική πρόταση για να πει το «ναι», όμως, εκείνος την απέρριψε.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και παραδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την παραγωγή, ενώ αποκάλυψε το λόγο που την απέρριψε.

«Δέχτηκα μια ερώτηση για το πώς το βλέπω, αλλά η κουβέντα σταμάτησε εκεί από τη στιγμή που τους είπα ότι έχω γυρίσματα μέχρι τον Ιούνιο και οφείλω να είμαι στο Τατουάζ. Αν δεν ήταν το Τατουάζ είναι άλλη κουβέντα. Εξαρτάται πώς θα ήμουν, πού θα ήμουν. Νομίζω ότι έχω ζήσει κάτι που δύσκολα θα μου δινόταν κίνητρο για να ξαναμπώ σε ένα παιχνίδι τέτοιο» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αιφνίδιο, για πολλούς, τέλος του «Τατουάζ», ο Ντάνος είπε: «Είχαμε στο μυαλό μας με αυτά που είχαμε ακούσει ότι θα συνεχίσει το Τατουάζ, γιατί είναι μια σειρά που πάει πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι που το αποφάσισαν αυτό, που ηγούνται της παραγωγής αυτής, σίγουρα ό,τι αποφάσισαν το αποφάσισαν για καλό. Οφείλουμε να το σεβαστούμε και να δούμε τι θα κάνουμε από εκεί και πέρα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.