Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για το χρίσμα: «Άλλα έξι χρόνια καραγκιοζιλίκια Τραμπ, θα κάνουν κακό στις ΗΠΑ»

Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για το χρίσμα: «Άλλα έξι χρόνια καραγκιοζιλίκια Τραμπ, θα κάνουν κακό στις ΗΠΑ»

Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Μπιλ Γουελντ, ο πρώτος Ρεπουμπλικάνος που θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματός του ενόψει των εκλογών του 2020 με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα ότι άλλα έξι χρόνια με τα «καραγκιοζιλίκια» του Τραμπ στον Λευκό Οίκο θα κάνουν κακό στην Αμερική.

Ο Γουελν είπε ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κήρυξε ο Τραμπ την Παρασκευή, ώστε να καταφέρει να αποκτήσει πόρους για την οικοδόμηση ενός τείχους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό, καταδεικνύει την ετοιμότητά του να διχάσει τη χώρα.

«Δεν νομίζω ότι γνωρίζει πώς να ενεργήσει. Πιστεύει ότι πρέπει να ταπεινώσει όποιον αντιμετωπίζει ειδάλλως είναι μισός άνθρωπος» σημείωσε ο Μπιλ Γουελντ, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ABC’s “This Week”.

«Αυτή η κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι μονάχα ένα παράδειγμα αυτής της συμπεριφοράς του. Το Κογκρέσο πίστευε ότι έχουν συμφωνήσει. Εκείνος λέει: «Νομίζετε ότι έχουμε μια συμφωνία; Εγώ θα σας δείξω μια συμφωνία. Θα σας δείξω ποιος είναι το αφεντικό» πρόσθεσε.

Ο 73χρονος πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να συμμετάσχει στις προκριματικές για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εναντίον του Τραμπ το 2020.

«Αποτελεί μέρος του όλου συλλογισμού μου να επιβεβαιώσω ότι δεν θα επαναλάβει, δεν θα έχουμε άλλα έξι χρόνια με καραγκιοζιλίκια» τόνισε ο Γουελντ.

«Αυτό θα ήταν κακό για τη χώρα».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.