Το Bacardi αποθηκεύει ποτά πριν από το Brexit

Το Bacardi αποθηκεύει ποτά πριν από το Brexit

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως, η Bacardi, προβαίνει σε μία έξυπνη κατά τα άλλα ενέργεια πριν από την Brexit.

Η Amanda Almond, διευθύνουσα σύμβουλος της Bacardi για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ό,τι η εταιρεία της λαμβάνει λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις προφυλάξεις ανεξάρτητα από τις συνθήκες για να αποτρέψει τυχόν ζητήματα στην εφοδιαστική της αλυσίδα μετά το Brexit.

Η κ. Almond αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την αποθεματοποίηση τους, αλλά ανέφερε ό,τι η ομάδα της είχε εξετάσει κάθε πιθανό αντίκτυπο που μπορεί να προκύψει στην αλυσίδα εφοδιασμού τους μετά το Brexit, και πως προσπαθούν να εξασφαλίσουν ό,τι οι πελάτες θα απολαμβάνουν τα προϊόντα τους, ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον.

Η Bacardi είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, αφού παράγει το ομώνυμο ρούμι στο Πουέρτο Ρίκο, όπως αλλά ποτά που είναι ανάρπαστα σε όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην εταιρεία ανήκει και το γνωστό αλκοολούχο ποτό Martini που παρασκευάζεται στην Ιταλία, όπως και η εξαιρετική Βότκα Gray Goose που αποστάζεται στη Γαλλία.

Η Bacardi έχει επίσης μια σειρά από αποστακτήρια σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, όπου δημιουργούν το τζιν Bombay Sapphire, καθώς και το ουίσκι του Dewar και William Lawson.

Η κ. Almond επισήμανε: «Είναι είναι αδιανόητο να δημιουργείς τζιν έξω από την Μεγάλη Βρετανία, ούτε Scotch malt whiskey οπουδήποτε εκτός από τη Σκωτία»

Η Bacardi αποκάλυψε ό,τι θα ξεκινήσει να παράγει έναν νέο αφρώδη οίνο χωρίς οινόπνευμα κάτων από την επωνυμία Martini και θα διατίθεται αποκλειστικά στα σούπερ μάρκετ Morrisons από τον Απρίλιο.

Σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, η Bacardi απασχολεί περίπου 800 άτομα τόσο στα γραφεία όσο και στα εργοστασιακά της, μεταξύ των οποίων το περιφερειακό αρχηγείο στο Winchester, το αποστακτήριο Bombay Sapphire στο Laverstoke και τα αποστακτήρια ουίσκι όπως το Royal Brackla και το Craigellachie.

Πηγή: texnologia.net

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.