Αυτοί είναι οι παρουσιαστές των νικητών στα βραβεία Όσκαρ

Αυτοί είναι οι παρουσιαστές των νικητών στα βραβεία Όσκαρ

Η Εμίλια Κλαρκ και ο Τζέισον Μομόα θα παρουσιάσουν νικητές των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Στις 24 Φεβρουαρίου τα 91α Οσκαρ μεά από σχεδόν 30 χρόνια δε θα έχουν κεντρικό παρουσιαστή, ωστόσο, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου φροντίζει να διατηρήσει τη λάμψη τους χάρη στους σταρ που θα παρουσιάσουν τους νικητές των επιμέρους βραβείων.

Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και δύο ηθοποιοί που έγιναν διάσημοι από την επική σειρά «Game of Thrones», οι Εμίλια Κλαρκ και Τζέισον Μομόα.

Επίσης βραβεία θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων , οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Σάμιου ελ Τζάκσον, Σάρα Πόλσον, Τζέιμς Μακ Αβόι, Αντζελα Μπάσετ ο Ντανιέλ Κρεγκ, η ελληνικής καταγωγής Τίνα Φέι, η Σαρλίζ Θερόν, ηΤ ζένιφερ Λόπεζ και η Γιούπι Γκόλντμπεργκ.

Την ίδια ώρα, αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αμφιλεγόμενη απόφαση της Ακαδημίας τέσσερα από τα βραβεία να μην απονεμηθούν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, αλλά κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων.

Με επιστολή του στα μέλη της Ακαδημίας ο πρόεδρος της Τζον Μπέιλι, σύμφωνα με το Deadline, γνωστοποιεί ότι πρόκειται για τα βραβεία καλύτερης φωτογραφίας, καλύτερου μοντάζ, καλύτερης ταινίας μικρού μήκους και καλύτερου μακιγιάζ. Οι ομιλίες των νικητών θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένες αργότερα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.