Η Σταρ Ελλάς που έγινε σύμβουλος σε υπουργείο

Η Σταρ Ελλάς που έγινε σύμβουλος σε υπουργείο

Από τον Ιανουάριο βρίσκεται στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

Μια εντυπωσιακή παρουσία, με αναλογίες μοντέλου και γαλαζοπράσινα μάτια, περνάει κάθε πρωί το κατώφλι του νεοκλασικού μεγάρου του υπουργείου Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, προκαλώντας θαυμασμό, αλλά και απορίες. Όσοι την έχουν συναντήσει από κοντά έχουν να λένε για μια σεμνή παρουσία, με ιδιαίτερα θετική αύρα και για μια πολύ όμορφη κοπέλα. Πρόκειται για την Σταρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου.

Λένα Παπαρρηγοπούλου

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στη Secret των Παραπολιτικών, αρκετά από τα στελέχη της έδρας της ελληνικής διπλωματίας απορούν για την καθημερινή παρουσία της εκεί, καθώς δεν γνωρίζουν ότι από τις αρχές Ιανουαρίου αποτελεί μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη. Η ένταξη ενός μοντέλου στη στελεχική ομάδα του γραφείου ενός μέλους της κυβέρνησης μπορεί να μη συνηθίζεται, ωστόσο η όμορφη Λένα Παπαρρηγοπούλου αξιοποίησε στην περίπτωση αυτή την ακαδημαϊκή της κατάρτιση. Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο, είναι χρήσιμη στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που έχει στην αρμοδιότητά του τα θρησκευτικά θέματα.

Συγκεκριμένα, στο υπουργικό χαρτοφυλάκιο του ο κ. Μπόλαρης έχει τις αρμοδιότητες του ενιαίου διοικητικού τομέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και τη Διεύθυνση Θρησκευτικών και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων. Όσο για την ενασχόληση της Λένας Παπαρρηγοπούλου με το μόντελινγκ, φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.