Συμπλοκές μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη -Στο νοσοκομείο 23χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη -Στο νοσοκομείο 23χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι

Οπαδοί συνεπλάκησαν στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Παρασκευής, με συνέπεια να καταλήξει στο νοσοκομείο ένας από αυτούς, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Πρόκειται για 23χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε περίπου 20 προσαγωγές. Ο νεαρός βρέθηκε αιμόφυρτος, με τραύματα στο κεφάλι.

Το απόγευμα της Παρασκευής, μέλη του συνδέσμου φίλων Αρη Super 3 Μελισσοχωρίου έκοψαν βασιλόπιτα στα γραφεία τους. Αρκετοί από αυτούς έμειναν στην κεντρική πλατεία μέχρι αργά το βράδυ.

Στις 11:30, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival, αντιλήφθηκαν την κίνηση ολιγάριθμης ομάδας οπαδών του ΠΑΟΚ, κοντά στα γραφεία του συνδέσμου. Λίγα λεπτά αργότερα, αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είδαν περίπου 30 άτομα με κράνη να κινούνται μαζικά από την πλατεία προς το σημείο που βρίσκονταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον δύο από αυτούς δεν πρόλαβαν να φύγουν και δέχθηκαν επίθεση, ενώ οι δράστες προκάλεσαν φθορές και στο όχημα ενός οπαδού του ΠΑΟΚ.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία προσήγαγε οπαδούς του Αρη που βρίσκονταν στον αύλειο χώρο νηπιαγωγείου, στο Μελισσοχώρι. Αυτοί αρνήθηκαν ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση με το επεισόδιο, αλλά οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιόκαστρου για ταυτοποίηση. Ανάμεσά τους ήταν και ανήλικοι.

Αμέσως μετά τις προσαγωγές, ένας κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την αστυνομία ότι στα σκαλιά του σπιτιού του βρίσκεται ένας νεαρός με τραύματα στο κεφάλι, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ο αιμόφυρτος νεαρός είχε δεχτεί αρκετά χτυπήματα με αμβλύ αντικείμενο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται πώς ακριβώς τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.