Νέο επεισόδιο Κουίκ-Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής

Νέο επεισόδιο Κουίκ-Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Τέρενς Κουίκ και τον Δημήτρη Καμμένο.

Τη στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών πήγαινε προς τους ψηφολέκτες για να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του, ο ανεξάρτητος βουλευτής  που φαίνεται να τον έχει “κλικάρει” και να τον παρακολουθεί στενά στην Ολομέλεια από την ημέρα που έχει ορκιστεί βουλευτής, του φώναξε:

“Μπράβο Τέρενς! Μπράβο που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους. μπράβο σου! Μπράβο για την ψήφο υπέρ του πολιτικού όρκου! Μπράβο για τα μόνιμα δημόσια Πανεπιστήμια!”.

Εκτός από το σούσουρο στα βουλευτικά έδρανα, πάντως, το επεισόδιο δεν πήρε άλλη έκταση.

Καμμένος VS Κουίκ

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (11.2.2019) αμέσως μετά την ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ ως ανεξάρτητου βουλευτή σημειώθηκε το πρώτο χοντρό.

Ήταν η στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε ορκιστεί και ο προεδρεύων, Μάριος Γεωργιάδης, διάβαζε την επιστολή που έστειλε ο κ. Κουίκ στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Μία επιστολή στην οποία ξεκαθαρίζει πως θα στηρίξει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής της προθεσμίας.

Τότε, ο κ. Καμμένος (σ.σ. ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με τους ΑΝΕΛ), ξεκίνησε να φωνάζει από το έδρανό του.

Δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο το τι… ακριβώς έλεγε επιτιθέμενος στον υφυπουργό Εξωτερικών, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, φέρεται να έχει αποκαλέσει τον κ. Κουίκ “τομάρι”!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.