Ζωγράφου: Κακοποίησαν σ@ξουαλικά τον 13χρονο συμμαθητή τους επειδή… ήθελαν να σπάσουν πλάκα!

Ζωγράφου: Κακοποίησαν σ@ξουαλικά τον 13χρονο συμμαθητή τους επειδή... ήθελαν να σπάσουν πλάκα!

Μαθητής από το γυμνάσιου στου Ζωγράφου, όπου κακοποιήθηκε ένας 13χρονος μαθητής με νοητική στέρηση, αποκαλύπτει το bullying που δέχτηκε το άτυχο παιδί από τους «νταήδες» του σχολείου και λέει ότι το έκαναν γιατί «ήθελαν να σπάσουν πλάκα».

Σύμφωνα με το Star, ο ίδιος μαθητής κατέθεσε στην αστυνομία ότι «δυο με τρία παιδιά στρίμωξαν ένα παιδάκι και το ανάγκασαν να κάνει κάτι σε ένα άλλο παιδί. Ξέρω ποιος έκανε την πράξη. Τον έκαναν να το κάνει, τον πίεσαν. Αυτό το παιδί έχει προβλήματα, νοητικά».

Άλλος μαθητής φέρεται ότι επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι οι «νταήδες» μαγνητοσκοπούσαν, σε βίντεο, με τα κινητά τους τηλέφωνα την πράξη. «Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει. Το έχει δει ένας φίλος μου. Σοκαρίστηκε. Εχει διαγραφεί από τα κινητά γιατί φοβήθηκαν», φέρεται να είπε. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ύπαρξη του βίντεο επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς και ένας μαθητής που συμμετείχε στην ομάδα των «νταήδων».

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία όταν παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την συμπεριφορά του παιδιού τους και το υπουργείο Παιδείας διέταξε κατεπείγουσα διενέργεια ΕΔΕ για να αποδωθούν ευθύνες.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, ο 13χρονος μαθητής, έχει ήδη απομακρυνθεί από τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, ενώ θα υποβληθεί -πιθανότατα σήμερα- σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.