Αυτό είναι το μοναδικό σημείο που δεν έχει κάνει πλαστική η Κιμ Καρντάσιαν (σύμφωνα με την ίδια)

Αυτό είναι το μοναδικό σημείο που δεν έχει κάνει πλαστική η Κιμ Καρντάσιαν (σύμφωνα με την ίδια)

Η Κιμ Καρντάσιαν λέει ότι δεν έχει πειράξει αυτό το σημείο, αλλά αν θέλουμε την πιστεύουμε.

«Δεν έχω κάνει ποτέ τη μύτη μου», επιμένει. «Όλοι νόμιζαν ότι το έκανα και τους είπα περιμένετε μέχρι να κάνω παιδιά επειδή τα πραγματικά χαρακτηριστικά τότε εμφανίζονται.»

Παρόλα αυτά παραδέχεται ότι η μύτη της φαίνεται διαφορετική στις φωτογραφίες αλλά για όλα ευθύνονται οι makeuop artists.

Μία από τις τελευταίες φορές ωστόσο που η τηλεπερσόνα αποτίμησε τις φήμες ότι έχει φτιάξει τη μύτη της ήταν το 2012 όταν εξήγησε ότι, λόγω του περιγράμματος, η μύτη της φαίνεται πάντα διαφορετική.

«Όλοι πάντα σκέφτονται ότι έχω κάνει τη μύτη μου ή τα χείλη μου, ή απλά οτιδήποτε στο πρόσωπό μου, εκτός από το Botox, το οποίο για μένα δεν είναι πλαστική χειρουργική», είχε πει κάποτε. «Οι άνθρωποι πάντα λένε ότι είχα κάνει πλαστική στην μύτη μου και θα χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες από το παρελθόν και τις τωρινές (για να το αποδείξουν). Είναι τόσο αστείο, εξαρτάται απλώς από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς το make up στην μύτη σου.

Βέβαια, έναν χρόνο αργότερα, η Καρντάσιαν αρνήθηκε επίσης ότι είχε πάρει λιποαναρρόφηση. «Είμαι πολύ απογοητευμένη σήμερα βλέποντας σχόλια ότι έκανα χειρουργική επέμβαση για να χάσω το βάρος του μωρού μου, αυτό είναι ΨΕΜΑ. Έχω δουλέψει τόσο σκληρά και αυτό ήταν μια τέτοια πρόκληση για μένα αλλά το έκανα !!! Είμαι τόσο περήφανη που τα κατάφερα και κανείς δεν θα το μειώσει αυτο με ψεύτικες φήμες! … Πες ό,τι θέλεις για μένα αλλά δουλεύω σκληρά και είμαι το πιο πειθαρχημένο πρόσωπο που θα συναντήσετε ποτέ! » είχε γράψει τότε έξαλλη.

Μάλιστα είναι τόσο πειθαρχημένη που έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό του να μην χαμογελάει για να αποφύγει τις γραμμές έκφραση στο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.