Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά

Σπείρα ληστών είναι ένοχη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Δράστες είναι μια σπείρα αδίστακτων ληστών που είχε εισβάλλει στο σπίτι του τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (02/04/2018) και όταν εκείνος προσπάθησε να προστατεύσει την οικογένειά του τον πυροβόλησαν δυο φορές στην πλάτη!

Το χρονικό της αιματηρής ληστείας

Ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά. Αρχικά προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του αδερφού του. Ένα σπίτι το οποίο βρίσκεται στο ίδιο συγκρότημα οικογενειακών κατοικιών.

Όμως το οίκημα στο οποίο διαμένει ο αδερφός του 52χρονου διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και βέβαια κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Οι κακοποιοί προσπάθησαν να διαρρήξουν την πόρτα ασφαλείας χωρίς τελικά να τα καταφέρουν. Έτσι, κατέληξαν στο διπλανό οίκημα: Αυτό στο οποίο έμενε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, δηλαδή, που άλλωστε δεν διέθετε πόρτα ασφαλείας και βέβαια τα ανάλογα συστήματα.

Πρώτα έψαξαν το ισόγειο της μεζονέτας, χωρίς να βρουν κάτι. Έψαξαν ακόμα και στο γραφείο του Αλέξανδρου Σταματιάδη. Έπειτα, αποφάσισαν να ανεβούν στον επόμενο όροφο όπου και βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Εκεί, πλέον, στην κρεβατοκάμαρα ο Αλέξανδρος Σταματιάδης τους αντιλήφθηκε. Ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν τρεις φορές. Δύο από αυτές ήταν σχεδόν εξ’ επαφής στην πλάτη!

Η σύζυγός του σοκαρισμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι κακοποιοί δεν δίστασαν να την απειλήσουν κι εκείνη για να την κάνουν να σωπάσει. Ευτυχώς αποχώρησαν με βιαστηκές κινήσεις χωρίς να της κάνουν κακό.

Ο γιος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, είπε στους αστυνομικούς για τις δραματικές στιγμές που έζησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι: «Ξαφνικά άκουσα την μητέρα μου να ουρλιάζει, να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει το όνομά μου. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου και κατέβηκα τρέχοντας τις σκάλες προς το δωμάτιο των γονιών μου. Αντίκρισα τη μητέρα μου μέσα στα αίματα να κρατά τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν πεσμένος στο δάπεδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.