«Το Brexit μας αφήνει γυμνούς» είπε… ολόγυμνη στην τηλεόραση Βρετανίδα οικονομολόγος! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το Brexit μας αφήνει γυμνούς» είπε... ολόγυμνη στην τηλεόραση Βρετανίδα οικονομολόγος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι θεατές της πολύ δημοφιλούς πρωινής βρετανικής εκπομπής Good Morning Britain έμειναν έκπληκτοι την Τρίτη το πρωί, όταν μια εκπρόσωπος της καμπάνιας κατά του Brexit εμφανίστηκε στο πλατό του στούντιο για να παραχωρήσει συνέντευξη εντελώς γυμνή!

Η Δρ Βικτόρια Μπέιτμαν, η οποία έβγαλε τα ρούχα της ζωντανά στο ραδιόφωνο του BBC 4 μπροστά από τον ξαφνιασμένο οικοδεσπότη την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε ξανά μια… αναταραχή φέρνοντας αυτή τη φορά στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης.

Η «γυμνή οικονομολόγος» είχε γραμμένες τις λέξεις «Το Brexit αφήνει τη Βρετανία γυμνή» στο στήθος της θέλοντας να υποστηρίξει ότι η χώρα θα είναι «εκτεθειμένη» και «γυμνή οικονομικά» μετά την έξοδο.

Η παρουσιάστρια Κέιτ Γκάραγουέι εξήγησε ότι η Δρ Μπέιτμαν επέλεξε να βγει… θολή για να «προστατεύσει τη σεμνότητα της» και να μην προσβάλει τους θεατές που βλέπουν στο σπίτι.

Ωστόσο, ο συμπαρουσιαστής της Ρίτσαρντ Μάντλεϊ ομολόγησε ότι δεν βρήκε το γυμνό σώμα της «σοκαριστικό».

Η Κέιτ είπε: «Είναι εδώ γυμνή, δεν φοράει καθόλου ρούχα, έχουμε θολώσει τις εικόνες για να προστατεύσουμε τη σεμνότητα της, παρόλο που δεν θα το θέλατε».

Συζητώντας τους λόγους πίσω από τη γυμνή εμφάνισή της, η Δρ. Μπέιτμαν είπε: «Ως οικονομολόγος είμαι συνηθισμένος να χρησιμοποιώ λέξεις και εξισώσεις για να κάνω ένα επιχείρημα.

Κατά την πορεία προς το δημοψήφισμα πρέπει να είχα γράψει χιλιάδες λόγια σχετικά με το γιατί το Brexit θα ήταν κακό για τη Βρετανία. Επηρεάζομαι περισσότερο από την εικόνα παρά από τα λόγια.

«Με αυτή την κίνηση πιστεύω ότι θα συμπυκνώσω όλες αυτές τις χιλιάδες λέξεις σε ένα απλό, ενιαίο μήνυμα ότι το Brexit αφήνει τη Βρετανία γυμνή» είπε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.