Αηδιαστική αποκάλυψη γνωστού παρουσιαστή: «Έχω να πλύνω τα χέρια μου 10 χρόνια, τα μικρόβια δεν είναι αληθινά» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα μικρόβια δεν είναι πραγματικά. Δεν τα βλέπω άρα επομένως δεν υπάρχουν» είπε ο Πιτ Χέγκσεθ.
Αηδιαστική αποκάλυψη γνωστού παρουσιαστή: «Έχω να πλύνω τα χέρια μου 10 χρόνια, τα μικρόβια δεν είναι αληθινά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιβεβαιώνοντας την εικόνα που υπάρχει για την εκπομπή  του στο FOX ότι πολλές φορές έχει φιλοξενήσει εκπροσώπους διάφορων θεωριών συνωμοσίας ο Χέγκσεθ έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συζήτησης για το γεγονός ότι τρώει πίτσα που έχει μείνει εκτός ψυγείου για μια ημέρα.

Ο δημοσιογράφος αφού είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να φάει αυτή την πίστα που έχει μείνει εκτός ψυγείου στη συνέχεια με τον πιο φυσικό τρόπο είπε «αλήθεια, δεν έχω πλύνει ποτέ τα χέρια μου».

Στα γέλια των υπόλοιπων παριστάμενων ο Χέγκσεθ παρουσίασε ατάραχος τη θεωρία του ότι «εμβολιάζομαι. Τα μικρόβια δεν είναι πραγματικά. Δεν τα βλέπω άρα επομένως δεν υπάρχουν».

Ώρες αργότερα και αντιλαμβανόμενος τι είχε πει ο Χέγκσεθ προσπάθησε τη Δευτέρα να ανασκευάσει υποστηρίζοντας μέσω Twitter ότι έκανε πλάκα επικαλούμενος το επιχείρημα Τραμπ ότι τα ΜΜΕ είναι πολύ υποκριτικά. Υποστήριξε, μάλιστα, δίκην αστείου ότι είναι υπέρ του να πίνεις νερό από το λάστιχο και του να κάνεις ποδήλατο χωρίς κράνος.

Όπως σημειώνει ο Guardian κάποια στιγμή είχε μεταδοθεί η πληροφορία ότι ο Χέγκσεθ ήταν ο εκλεκτός του Τραμπ για να τεθεί επικεφαλής στο υπουργείο Βετεράνων και τότε θα ήταν υπεύθυνος για την υγεία και την μακροημέρευση 20 εκατ. Αμερικανών….

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ