Πέταξαν νεογέννητο σε υπόνομο! Το έβγαλαν ζωντανό οι πυροσβέστες

Πέταξαν νεογέννητο σε υπόνομο! Το έβγαλαν ζωντανό οι πυροσβέστες

Το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωή γνώρισε από τις πρώτες κιόλας ανάσες του ένα νεογέννητο κοριτσάκι στη Νότια Αφρική, το οποίο πέταξε η μητέρα του σε υπόνομο και σώθηκε από πυροσβέστες τη Δευτέρα. 

Γείτονες άκουγαν κλάματα μωρού μέσα από τον υπόνομο και αμέσως ειδοποίησαν έντρομοι την αστυνομία. Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, ασθενοφόρα και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησε μια τεράστια επιχείρηση για τη διάσωση του μωρού.

Χρειάστηκαν τρεις ολόκληρες ώρες για να καταφέρουν να το φτάσουν και να το βγάλουν στην επιφάνεια με ασφάλεια. Μάλιστα υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να καταρρεύσει το έδαφος και να θάψει ζωντανό το μωρό, που γείτονες έδωσαν στους πυροσβέστες μέχρι και πορτάκια από τα ντουλάπια της κουζίνας για να χρησιμοποιηθούν ως στηρίγματα.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί και αγωνιούσε για την τύχη του μωρού ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ το πήραν και το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έκαναν λόγο για θαύμα, καθώς η μικρούλα μαχήτρια είχε μόνο συμπτώματα υποθερμίας και μικρές αμυχές.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς το μωρό βρέθηκε στον υπόνομο, όμως ήδη έχει ανοιχτεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητούνται οι γονείς του μωρού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.