Διπλό Ευρώπης ο Άρης

Διπλό Ευρώπης ο Άρης

Όλο και πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το τρένο του Άρη δεν σταματάει πουθενά: η ομάδα του Παντελίδη έκανε περίπατο στην Τρίπολη (0-3), πήγε στους 32 βαθμούς και το +4 από τον Παναθηναϊκό κι έγινε το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της 5ης θέσης.

Αρης made… in Europe! Με «εκκωφαντικό» πέρασμα από την Τρίπολη (0-3) η Σάββα Παντελίδη έκανε σκόνη και θρύψαλα τον Αστέρα σε μια νίκη που εδραιώνει τους Κίτρινους εντός πεντάδας, όντας πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για ένα εισιτήριο… Ευρώπης.

Οι Κίτρινοι στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση διέλυσαν τον Αστέρα, κερδίζοντάς τον με 3-0 (όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο) αφήνοντάς τον οριστικά εκτός διεκδίκησης πεντάδας.

Οι Κίτρινοι, ήταν καταιγιστικοί και χάρη στο εξαιρετικό πρώτο τους ημίχρονο, έφτασαν σε μια νίκη – την τρίτη τους διαδοχική στο πρωτάθλημα –  που τους κάνει το απόλυτο φαβορί για να τερματίσουν εντός πεντάδας, κερδίζοντας ένα εισιτήριο για το Europa League.

Ο Αρης που συνολικά ήταν καλύτερος, ευτύχησε να έχει σε εντυπωσιακή ημέρα την μεσοεπιθετική του τριάδα (Ντιγκινί, Γκαρσία, Λάρσον) που όλοι τους σκόραραν από ένα γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Τόνσο πριν ο Αργεντινός σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Με το τρίποντο αυτό ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 32 βαθμούς, ξέφυγε με τέσσερις από τον έκτο Παναθηναϊκό και έξι από την έβδομη Ξάνθη. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι, παρέμειναν στους 21.

Το αποτέλεσμα αυτό της ομάδας του Σάββα Παντελίδη που «εγκλώβισε» την πρώην ομάδα του, πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φίλους των Κιτρίνων που έδωσαν το παρών στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.