«Βόμβα» στο Survivor: Ένταση ανάμεσα στην ελληνική και την τουρκική ομάδα

«Βόμβα» στο Survivor: Ένταση ανάμεσα στην ελληνική και την τουρκική ομάδα

Τεράστια κρίση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, και πιο συγκεκριμένα στην παραγωγή του Survivor 2019.

Όλα άρχισαν πριν λίγες ημέρες, όταν στο αγώνισμα της ασυλίαςΈλληνες και Τούρκοι ήρθαν στα χέρια μετά από παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Βασίλη Σίμου και του Hikmet Tugsuz.

Ο Σπύρος Γουρδούπης πήρε τη νίκη και ο Βασίλης Σίμος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει.

Μπροστά του, όμως, βρισκόταν ο Hikmet, με αποτέλεσμα ο Βασίλης να τον σπρώξει, ίσως άθελά του.

Ο Τούρκος παίκτης έγινε έξαλλος και ζήτησε τον λόγο από τον παίκτη της ελληνικής ομάδας.

Μάλιστα, δεν δίστασε να σπρώξει τον Σίμο μπροστά σε όλους και κάπου εκεί παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση, καθώς επικράτησε αναστάτωση για αρκετά δευτερόλεπτα.

Αμέσως μπήκαν όλοι στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μάλιστα διεκόπη και ο αγώνας, προκειμένου να δουν οι υπεύθυνοι τα βίντεο, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Acun Ilicali.

Οι δύο παίκτες έδωσαν εξηγήσεις στους δύο παρουσιαστές και έδωσαν και τα χέρια.

Η συνέχεια

Ο καβγάς που ξέσπασε είχε και… συνέχεια, καθώς δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους παρουσιαστές στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο Hikmet εξέφρασε τη δική του άποψη για το περιστατικό, είπε πως μπορούν και οι ίδιοι να παίξουν άτιμα και σκληρά και μάλιστα τόνισε πως «είμαστε παθιασμένος λαός και μια σπίθα αρκεί για να πάρουμε φωτιά».

Αυτή η ατάκα, όμως, δεν άρεσε στον Acun Ilicali, ο οποίος του τόνισε πως δεν πρέπει στο παιχνίδι να υπάρχουν συγκρούσεις, ότι είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει, αλλά «αυτό ήταν λίγο απειλητικό».

«Έχουμε παίξει τα παιχνίδια με σεβασμό στον αντίπαλο τον τελευταίο καιρό. Ο Βασίλης ήρθε χθες και με το που μπήκε στο παιχνίδι άρχισε να μας προκαλεί. Μας κοιτάζει περίεργα. Από το τίποτα με χτύπησε με το χέρι του, μας λέει πως ήταν κατά λάθος, αλλά κατά τη δική μου άποψη το έκανε επίτηδες. Υπήρχε πολύς κενός χώρος ανάμεσά μας. Άμα είναι να παίζουμε άτιμα, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς. Ξέρουμε πώς μπορούμε να παίξουμε πιο σκληρά. Τους συμβουλεύω να παίζουν το παιχνίδι με σεβασμό, γιατί αν χάνουμε το σεβασμό θα είναι χειρότερα γι’ αυτούς», είπε αρχικά ο Hikmet.

Ο Acun Ilicali έκανε τη σχετική μετάφραση στον Βασίλη Σίμο, ο οποίος απάντησε: «Δεν είπα τίποτα παραπάνω. Ό,τι είδατε, αυτό είναι και τελειώνει εδώ. Ζήτησα και συγγνώμη και ό,τι νομίζει ας νομίζει».

«Είμαστε παθιασμένος λαός και μια σπίθα αρκεί για να πάρουμε φωτιά και αυτό θα μας οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες νίκες», είπε στη συνέχεια ο Hikmet και τον διέκοψε ο Acun, ο οποίος του τόνισε πώς αυτό που είπε ήταν απειλητικό: «Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν πρέπει να έχουμε έντονες σωματικές συγκρούσεις. Είσαι ελεύθερος να πεις ότι θέλεις, αλλά αυτό ήταν λίγο απειλητικό».

«Ήθελα να πω πως τέτοιες καταστάσεις μπορούν να μας ανεβάσουν», του απάντησε ο Hikmet.

Εκτός ελέγχου πια η κατάσταση

Μπορεί φαινομενικά όλα να τελείωσαν εκεί, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του πριν λίγα 24ωρα, κατά τη διάρκεια αγωνίσματος μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας, έγινε… σύρραξη μεταξύ των παικτών, με τους ανθρώπους της ελληνικής και της τουρκικής παραγωγής να μην μπορούν να τους σταματήσουν!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγώνισμα διεκόπη οριστικά, με τους επικεφαλής να μην ξέρουν τι να κάνουν πια για να εκτονώσουν μια κατάσταση, η οποία δεν είναι πλέον διαχειρίσιμη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί σήμερα, παρουσία των μελών τόσο της ελληνικής όσο και της τουρκικής παραγωγής, προκειμένου να αποφασιστεί πώς θα αντιδράσουν, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και το σενάριο της αποβολής κάποιων παικτών και από τις δύο ομάδες!

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.