Απίστευτη τιμωρία σε 75χρονο που προσέβαλε τον Ερντογάν σε καφενείο

Απίστευτη τιμωρία σε 75χρονο που προσέβαλε τον Ερντογάν σε καφενείο

Μία πρωτότυπη τιμωρία επιβλήθηκε σε έναν 75χρονο στην Κωνσταντινούπολη, επειδή φέρεται να πρόσβαλε σε συζήτηση στο καφενείο τον Τούρκο πρόεδρο.

Ποινικό δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη επέβαλε στον Αλί Σαχίν να διαβάσει τη βιογραφία του Τούρκου προέδρου και έπειτα να παρουσιαστεί πάλι στο δικαστήριο για να εξεταστεί και να αφηγηθεί περιληπτικά τη ζωή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως τη διάβασε στο βιβλίο «Η Γέννηση ενός Ηγέτη».

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN TV  στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, ο Αλί Σαχίν, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, θα πρέπει να διαβάσει συνολικά 24 βιβλία, που όλα έχουν σχέση με τον Τούρκο πρόεδρο, το Ισλάμ και την ιστορία της Τουρκίας.

Ο καταδικασθείς αρνείται ότι διέπραξε συκοφαντία κατά του Τούρκου προέδρου και φαίνεται ότι κάποιος τον ‘έδωσε’ στην αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά στον καφενέ που συχνάζει και τον συνέλαβε με την κατηγορία της συκοφαντίας.

Παρόλα αυτά, ο 75χρονος δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί με την απίστευτη ποινή και ότι ξεκινάει αμέσως διάβασμα προς γνώση, αλλά και… συμμόρφωση.

Ακολουθεί η βιβλιογραφία που θα πρέπει να μελετήσει ο 75χρονος:

bibliografia.jpg

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.