Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της – ΦΩΤΟ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της - ΦΩΤΟ

Και δεν είναι φώτοσοπ...

Πρώτη το τόλμησε η Φάιη Σκορδά πριν μερικά χρόνια και τώρα φαίνεται πως παίρνουν σειρά κι άλλες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, πριν περίπου μία εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με ροζ μαλλιά, η οποία βέβαια όπως αποκάλυψε στην συνέχεια τα μαλλιά της ήταν προϊόν φώτοσοπ.

Σήμερα το ίδιο έκανε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την διαφορά που η παρουσιάστρια του My Style Rocks όντως έβαψε τα μαλλιά της και δεν τα πείραξε με κάποια εφαρμογή στο κινητό.

Η Σπυροπούλου , λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τη νέα της εμφάνιση.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έβαψε όλα τα μαλλιά της ροζ αλλά τις άκρες, κάνοντας μερικές ανταύγειες.

Μάλιστα όπως η ίδια ανέφερε στο Instagram το ροζ χρώμα στα μαλλιά της θα φύγει σταδιακά με τα λουσίματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φίλες μου ήθελα κι εγώ μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά μου και αυτή την πραγματοποίησα με την Color Hair Mask Pink Hairmony μάσκα μαλλιών των @daloncosmetics που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών σας για όσο εσείς θέλετε, καθώς φεύγει σε λίγα λουσίματα και ταυτόχρονα αναδομεί, ενυδατώνει και προστατεύει την τρίχα από το φριζάρισμα. Εύκολα, γρήγορα, φυσικά! Κάντε follow στα καλλυντικά @daloncosmetics και ίσως είστε εσείς μια από τις 2 φίλες μου που θα κερδίσουν χρωμομάσκες μαλλιών @daloncosmetics !!! Τις χρωμομάσκες θα τις βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών και τα supermarkets. Σας περιμένω ? Photo credits ? @wornoutpassport #QueenDina #DalonCosmetics #Hairmasks #Colours #Hairmony

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.