Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Παπαχριστόπουλος

Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Παπαχριστόπουλος

Είχε αποκαλύψει σε ομιλία με τους δημοσιογράφους την πρόθεσή του ο Πάνος Καμμένος για την διαγραφή του Παπαχριστόπουλου.

Αποφασισμένος να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο αμέσως μετά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και έκανε πράξη την απειλή του,

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι θα «καρατομήσει» τον βουλευτή του αν και γνωρίζει ότι θα διαλυθεί η κοινοβουλευτική του ομάδα. «Το βάρος στην συνείδηση ότι θα χάσουν την δουλειά τους 50 άνθρωποι θα το έχουν οι αποστάτες» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η διάλυση του κόμματός του προκλήθηκε από τις μεθοδεύσεις των Τσίπρα – Βούτση ενώ προανήγγειλε πως «από την Δευτέρα ξεκινά η άγρια αντιπολίτευση»

Αναφορικά με την μήνυση Νικολόπουλου είπε ότι το μήνυμά του δεν ήταν απειλητικό σημειώνοντας με χιούμορ “δείτε το sms. Είχε και φατσούλες”. Πρόσθεσε ωστόσο πως απο έρευνα προέκυψε ότι ο κ. Νικολόπουλος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης διαφόρων ιστοσελίδων

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.