Υπόθεση Γιακουμάκη: Αναβολή για τις 8 Απριλίου

Υπόθεση Γιακουμάκη: Αναβολή για τις 8 Απριλίου

Για τις 8 Απριλίου αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς απουσίαζαν πολλοί βασικοί μάρτυρες. Ανάμεσα στους απόντες ο συγκάτοικός του.

Στο εδώλιο κάθονται οι εννέα νεαροί συμφοιτητές του αδικοχαμένου Βαγγέλη οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Κρητικού φοιτητή.

Όπως γράφει το epiruspost.gr, oι κατηγορούμενοι έκαναν χρήση του δικαιώματος που τους δίνει ο νόμος να παραστούν δια της εκπροσώπησης, κάποιοι ωστόσο είχαν την πρόθεση να βρεθούν στο δικαστήριο και να απολογηθούν.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου», ο χαροκαμμένος πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, βγαίνοντας από το δικαστήριο, ξέσπασε σε κλάμματα και κατέρρευσε.

Τα δικαστήρια των Ιωαννίνων ήταν κατάμεστα, τα μέτρα ασφαλείας ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ ακριβώς απέξω, στην λεωφόρο Δωδώνης είχαν τοποθετηθεί αφίσες στις κολώνες με φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιακουμάκη και με το σύνθημα «δολοφονήθηκε από λεβέντες».

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης υπήρξε φίλος τους και ουδέποτε βιαιοπράγησαν σε βάρος του όπως τους αποδίδεται, ενώ ισχυρίζονται ότι το πραγματικό μπούλινγκ το έχουν υποστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η ποινική εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.