Από Μις Ελλάς και… κορίτσι του καιρού, διευθύντρια ειδήσεων στην ΕΡΤ

Από Μις Ελλάς και... κορίτσι του καιρού, διευθύντρια ειδήσεων στην ΕΡΤ

Η Ευγενία Πασχαλίδη αναλαμβάνει νέα διευθύντρια ειδήσεων στην ΕΡΤ, σύμφωνα με σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση υπογράφεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της δημόσιας τηλεόρασης, Ιωάννη Δρόσο.

Ο πλήρης και επίσημος τίτλος της είναι «προϊσταμένη της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε.».

Η Ευγενία Πασχαλίδη έγινε γνωστή από τα καλλιστεία του 1992. Κέρδισε τον τίτλο της «Μις Ελλάς» και κατευθείαν μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης και στην ομάδα του «Πρωινού Καφέ». Αμέσως μετά έγινε «το κορίτσι του καιρού» στον Ant1, που τότε χρησιμοποιούσε μοντέλα στην παρουσίαση.

Από Μις Ελλάς και... κορίτσι του καιρού, διευθύντρια ειδήσεων στην ΕΡΤ

«Εφυγα από εκεί γιατί γέρασα κι ο καιρός θέλει φρεσκάδα», είχε πει η ίδια, καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη το 2011, όταν και αποκάλυψε πως από 14 ετών παλεύει με μια χρόνια πάθηση που έθεσε ακόμα και την ζωή της σε κίνδυνο. «Πάλευα για να είμαι ζωντανή και τώρα θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που πάσχουν», είπε στην ίδια εξομολόγησή της.

Από τον καιρό, η Ευγενία Πασχαλίδη πέρασε στον δημοσιογραφικό τομέα και επί χρόνια εργάστηκε σε περιοδικά και ραδιόφωνα, πίσω πια από τις κάμερες. Η καριέρα της συνεχίζεται και βρίσκεται στην ΕΡΤ, στον ενημερωτικό τομέα της τηλεόρασης. Δεν βγαίνει πλέον «στο γυαλί», εργάζεται ως δημοσιογράφος παραγωγός για τα δελτία ειδήσεων και επί χρόνια περνάει όλα της τα βράδια στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου. Έχει ξεπεράσει πια τα προβλήματα υγείας, τα έχει αντιμετωπίσει κατά το δυνατόν και είναι μητέρα δύο αγοριών.

Από Μις Ελλάς και... κορίτσι του καιρού, διευθύντρια ειδήσεων στην ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ συνεχίζει ακόμα και σήμερα, όπου, μετά την «αναβάθμισή» της σε προϊσταμένη του Newsroom της διεύθυνσης Ειδήσεων της τηλεόρασης, το όνομά της μπήκε πάλι στα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.