Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει μπάτλερ για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά δίνει… ψίχουλα!

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει μπάτλερ για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά δίνει... ψίχουλα!

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου ψάχνει μπάτλερ και παρόλο που η εργασία είναι ελκυστική, ο μισθός δεν δείχνει πολύ «βασιλικός».  

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα χρειαστεί να δώσει εξετάσεις, να περάσει από εκπαίδευση «για μπάτλερ» και να είναι σε θέση να «προσφέρει υπηρεσίες σταθερά υψηλού επιπέδου».

Αν και η αγγελία δηλώνει ότι ο εργαζόμενος θα ζήσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο υποψήφιος θα πρέπει επίσης να ταξιδεύει στο Μπαλμόραλ. Ο μπάτλερ έχει το προνόμιο όχι μόνο να εργάζεται στο παλάτι, αλλά και να συνοδεύει τη βασίλισσα και την οικογένειά της σε άλλες βασιλικές κατοικίες, όπως στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία.

Η αγγελία στο δικτυακό τόπο του Royal Household αναφέρει: «Θα είναι υπεύθυνος για τα επίσημα γεύματα και τις δεξιώσεις, τις εκδηλώσεις, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία σε όλους».   Ο ρόλος αυτός περιγράφεται επίσης ως ευκαιρία για να αποκτήσει κάποιος νέες δεξιότητες και να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας.

«Θα είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα, και μετά την αρχική εκπαίδευση, θα υποστηριχτείτε για να αποκτήσετε επίσης ένα διαπιστευμένο πιστοποιητικό στο Butlering».

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι η αγγελία αναζητά έναν «εξαιρετικό ομαδικό παίκτη με εξυπηρετική και υποστηρικτική συμπεριφορά».

Η αμοιβή για την εργασία είναι 19.935,80 αγγλικές λίρες (περίπου 22.760 ευρώ) ετησίως αλλά περιλαμβάνει 15% εισφορές εργοδότη για συνταξιοδότηση, συν προνόμια και γεύματα.

Για την εργασία αναζητείται κάποιος που μπορεί να κάνει πλήρες ωράριο.

Οι πιθανοί υποψήφιοι πρέπει να είναι «ευγενικοί, φιλικοί» και να έχουν «προσήλωση στην ακρίβεια και τη λεπτομέρεια».

«Μας ενδιαφέρει περισσότερο η δυναμική προσέγγιση και η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις» αναφέρει η αγγελία, στην οποία διευκρινίζεται ότι η προηγούμενη εμπειρία φιλοξενίας θα ήταν ένα πλεονέκτημα αλλά δεν είναι απαραίτητη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.