
Οι δύο προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι.
Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους – όπως άλλωστε ανακοίνωσαν στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Νίκαια- είναι οι αγρότες.
Αύριο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι θα πέσουν δύο προτάσεις. Η μία αφορά τον αποκλεισμό των Τεμπών με αγροτικά αυτοκίνητα ή τρακτέρ. Η δεύτερη είναι να αποκλείσουν τον κόμβο του Πλατυκάμπου με τρακτέρ.
Οι αγρότες υποστηρίζουν ότι η Πανελλαδική Σύσκεψη αποφάσισε πως η επίλυση των αιτημάτων τους θα πρέπει να γίνει μετά από ραντεβού με τον πρωθυπουργό ή σημαντικό στέλεχος της κυβέρνησης. Στην συνάντηση αυτή θα πρέπει να συμμετέχει και ομάδα υπουργών. Έτσι διαφαίνεται ότι δεν τους ικανοποιεί η συνάντηση που ζήτησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πριν λίγο καιρό ούτε θα το σκεφτόταν: Το πρόσωπο -έκπληξη που επιστρατεύει άρον άρον ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ
- Γαλλία ο Μητσοτάκης, Αργεντινή ο Τσίπρας: Την ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Μουντιάλ δεν τη βρίσκει ανθρώπου νους
- Απ’ τα πρώτα που θα πάρει: Το μέτρο-τομή που ο Τσίπρας θεωρεί ότι θα τον ανεβάσει +2 μονάδες στις δημοσκοπήσεις