Μέσα στο σπίτι της αδικοχαμένης Eλένης Τοπαλούδη – Έτσι το άφησε το βράδυ της δολοφονίας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στο σπίτι της αδικοχαμένης Eλένης Τοπαλούδη – Έτσι το άφησε το βράδυ της δολοφονίας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρώτη φορά βλέπουμε εικόνες από το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, παρουσίασε εικόνες από το διαμέρισμα. Αυτές δείχνουν πως το άφησε η άτυχη φοιτήτρια πριν φύγει εκείνη τη νύχτα. Είναι φωτογραφίες που παραπέμπουν σε ένα κλασικό φοιτητικό σπίτι ενός παιδιού, που σπουδάζει μόνο του στην επαρχία.

Πάνω στο γραφείο ένα laptop μαζί με νερό και καφέ. Ένα τσιγάρο παρατημένο σε ένα τασάκι. Τα ρούχα απλωμένα στα σχοινιά του μπαλκονιού και η λεκάνη πανω σε μια καρέκλα. Εικόνες που δείχνουν ότι οι δραστηριότητες της ενοίκου – της Ελένης Τοπαλούδη – ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ένα σπίτι που όπως φαίνεται είχε σκοπό να αφήσει για λίγο μέχρι να επιστρέψει και να συνεχίσει τις δουλειές της.

Να επισπεύσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα η άρση τηλεφωνικών απορρήτων και να βρεθούν τα ίχνη από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές των κατηγορούμενων, αλλά και της Ελένης Τοπαλούδη, ζήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Επίσης, θα ζητήσει να διαταχθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης όλων των κατασχεθέντων αρχείων και των διαδικτυακών επικοινωνιών όλων των εφαρμογών που περιέχονται σε φορητούς υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.