
Ένας fake λογαριασμός του σκύλου της Μαρίας Μπακοδήμου κυκλοφορεί στο Instagram.
Με ένα βίντεο που ανέβασε στον δικό της προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια καταγγέλλει ότι κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα εις βάρος της, χρησιμοποιώντας μάλιστα και το σκύλο της.
Όπως αναφέρει η παρουσιάστρια στο βίντεο, στο Instagram κυκλοφορεί ένας λογαριασμός με το όνομα του σκύλου της «Μικές» και μέσω αυτού προσπαθούν να κλείσουν εμπορικές συνεργασίες βγάζοντας χρήματα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Μαρία Μπακοδήμου ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό και περισσότερο με το συγκεκριμένο λογαριασμό. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία με το μήνυμα που στέλνει ο διαχειριστής του συγκεκριμένου ψεύτικου λογαριασμού.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων