Τι συνέβη στην εκπομπή της Μελέτη; «Κόπηκε» η καλεσμένη, εξαφανίστηκε η συνέντευξη… (ΦΩΤΟ)

Τι συνέβη στην εκπομπή της Μελέτη; «Κόπηκε» η καλεσμένη, εξαφανίστηκε η συνέντευξη... (ΦΩΤΟ)

Ήταν κομμάτι του trailer της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη για το βράδυ της Τετάρτης.

Τελικά, όμως, η Μπέσσυ Γιαννοπούλου δεν εμφανίστηκε ποτέ στο “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Αν και το κοινό το περίμενε, στη θέση της γνωστής θεατρικής παραγωγού, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, προβλήθηκε συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Τι κι αν είχε βγάλει κι ανακοίνωση ο Alpha σχετικά με την καλεσμένη στην οποία ανέφερε πως έχει ένα μήνυμα να στείλει προς την Πέμη Ζούνη τελικά… εξαφανίστηκε!

Τι συνέβη όμως; Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Πέμη Ζούνη φαίνεται να παρενέβη μέσω δικηγόρων, ζητώντας να μη μεταδοθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη, αφού θίγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού, “η γνωστή θεατρική παραγωγός, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια, για τη δικαστική τους διαμάχη ενώ θα την ακούγαμε να παραδέχεται πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη”

Στο γύρισμα που έκανε για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και δεν προβλήθηκε ποτέ αναφέρθηκε η ίδια η Μπέσσυ Γιαννοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook..

Μέσα από το κείμενό της, θέλησε να ακουστεί η δική της πλευρά.

«Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα.
Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα, όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα, γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως…», έγραψε η θεατρική παραγωγός.

Τι συνέβη στην εκπομπή της Μελέτη; «Κόπηκε» η καλεσμένη, εξαφανίστηκε η συνέντευξη... (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε” μίλησε η δικηγόρος της Μπέσσυς Γιαννοπούλου και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για το συγκεκριμένο σκηνικό.

«Χθες όπως είχε ήδη αναφερθεί η κυρία Γιαννοπούλου είχε δώσει συνέντευξη στην κυρία Μελέτη και θα παρουσιάζονταν χθες το βράδυ στην εκπομπή της και ξαφνικά η κυρία Γιαννοπούλου ενημερώθηκε εντελώς τυχαία ότι υπάρχει ένα θέμα με την συγκεκριμένη συνέντευξη από το κανάλι. Υπήρχε το πιθανό ενδεχόμενο να μην προβληθεί η συνέντευξη και με ενημέρωσε και από την πλευρά προσπάθησα να έρθω σε επαφή με το κανάλι. Μετά από πολύ επιμονή και προσπάθεια τα κατάφερα. Μίλησα με την δικηγόρο στο κανάλι και η συνάδελφος με ενημέρωσε ότι υπήρχε ένα γραπτό αίτημα από την άλλη πλευρά, το οποίο δεν μου προσδιορίσει τι ήταν. Το γραπτό αίτημα ήταν να σταματήσει η εκπομπή σε αυτή την συνέντευξη επικαλούμενοι την προσβολή των προσωπικών δεδομένων. Από την πλευρά μου της είπα τις απόψεις μου. Υποτίθεται το κανάλι είχε πάρει τα μέτρα του. Τεχνικό πρόβλημα δεν υπήρχε λόγος, υπήρχε γραπτός λόγος από την άλλη πλευρά. Δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση γιατί μίλησα με την δικηγόρο του σταθμού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει με την κυρία Μελέτη. Η συνάδελφος από το κανάλι μου μετέφερε ότι η δικηγόρος του καναλιού με ενημέρωσε ότι η άλλη πλευρά θα ασκούσε αγωγή προς το κανάλι. Με ενημέρωσαν ότι δεν θα μεταδώσουν την εκπομπή για να προστατέψουν το κανάλι. Είχαν καλέσει συγκεκριμένο δικηγόρο από την άλλη πλευρά.», είπε η Τιτίκα Μουρατογλου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.