Ελένη Τοπαλούδη: Τα μυστικά στο κινητό του 19χρονου

Ελένη Τοπαλούδη: Τα μυστικά στο κινητό του 19χρονου

Η αποκάλυψη ότι ο 19χρονος έδωσε εσκεμμένα λάθος κωδικό για το κινητό του στις αρχές οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ακόμη κρυμμένα στοιχεία που μπορεί να φέρουν νέες αποκαλύψεις και όχι μόνο στην υπόθεση της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο 19χρονος κατηγορούμενος όταν την περασμένη Δευτέρα μεταφέρθηκε στη Ρόδο ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση του βιασμού άλλης κοπέλας την οποία κατηγορείται ότι βίασε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, έδωσε λάθος αριθμό όταν του ζητήθηκε ο κωδικός του κινητού του.

Η ανακρίτρια ζήτησε από τον 19χρονο το PUK του κινητού του. Εκείνος ανέφερε έναν εξαψήφιο αριθμό, όμως όταν στα εγκληματολογικά εργαστήρια έγινε προσπάθεια να ανοίξει το κινητό αποδείχθηκε ότι ο κωδικός ήταν λάθος.

Κάπου εδώ αρχίζουν και οι υποψίες ότι ο νεαρός έχει κάτι να κρύψει. Ότι ίσως υπάρχουν στοιχεία στο κινητό του από επαφές και μηνύματα που μπορούν να επιβαρύνουν τη θέση του.

Όπως στην περίπτωση του κινητού, έτσι και με τα laptop του 19χρονου και του 20χρονου συγκατηγορουμένου του οι αρχές δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βρουν στοιχεία τα οποία ίσως βοηθήσουν στις έρευνες.

Η οικογένεια Τοπαλούδη, δια του δικηγόρου της, λέει ότι θα ζητήσει ειδικό να συμμετάσχει στην έρευνα ειδικός τεχνικός σύμβουλος σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα στοιχεία που πιθανός κρύβουν οι δυο κατηγορούμενοι στα κινητά και τους υπολογιστές τους…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.