MasterChef 3: Συγκλόνισε ο Αριστοτέλης στο αναπηρικό αμαξίδιο (BINTEO)

MasterChef 3: Συγκλόνισε ο Αριστοτέλης στο αναπηρικό αμαξίδιο (BINTEO)

Φέτος, το MasterChef 3 έχει προσφέρει πολλές συγκινητικές στιγμές λόγω των προσωπικών ιστοριών των διαγωνιζομένων.

Στα προηγούμενα επεισόδια η Μαρία Τσαπράνη είχε συγκινήσει τον Πάνο Ιωαννίδη, ενώ όλοι οι κριτές είχαν λυγίσει με την ιστορία του Ζαχίρ. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Αριστοτέλης έδειξε στους τρεις σεφ αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό ότι όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

Ο διαγωνιζόμενος από την Κύπρο μπήκε με όρεξη στην κουζίνα του MasterChef με αναπηρικό αμαξίδιο.

«Από μικρό παιδί είχα αγάπη για τη μαγειρική, προσπάθησα να το εντάξω στη ζωή μου επαγγελματικά, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιας σοβαρής ασθένειας ναυάγησε», είπε και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει να οραματίζεται για κάτι που του αρέσει, να το ακολουθήσει ή τουλάχιστον να το προσπαθήσει», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.

«Εχω μπροστά μου τους ήρωες μου, είμαι fan, δεν χάνω επεισόδιο. Αυτό με ώθησε να ασχοληθώ περισσότερο με τη μαγειρική στο σπίτι. Με ενθουσιάζει το γεγονός πως είστε 3 καταξιωμένοι μάγειρες οι οποίοι έχετε τη δική σας φιλοσοφία κι εγώ προσπαθώ σαν ερασιτέχνης να αγγίξω κάποια σημεία από τα δικά σας», είπε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι ο ήρωας είναι εκείνος και όχι αυτοί. «Για μένα εσύ είσαι ο ήρωας», του είπε. Το «όχι» του Πάνου Ιωαννίδη δεν ήταν αρκετό και ο Αριστοτέλης με δύο «ναι» πέρασε στην επόμενη φάση.

«Θα ήθελα να σας πω πως σας αγαπώ και θα ήθελα να δεχτώ μια μεγάλη αγκαλιά και από τους τρεις σας», είπε ο διαγωνιζόμενος και πήρε την ποδιά του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.