Ο Άστον Κούτσερ έδωσε το τηλέφωνό του στο twitter και ζήτησε από τον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί του! (ΦΩΤΟ)

Ο Άστον Κούτσερ έδωσε το τηλέφωνό του στο twitter και ζήτησε από τον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί του! (ΦΩΤΟ)

Ο διάσημος ηθοποιός Άστον Κούτσερ θέλει να τον καλέσετε και δεν πρόκειται για φάρσα.

Σε ένα tweet του που τώρα έχει διαγραφεί, ο 40χρονος ηθοποιός, μοιράστηκε χθες Τρίτη τον αριθμό του τηλεφώνου του, λέγοντας στους οπαδούς του «Μου λείπει να έχω μια πραγματική σύνδεση με αληθινούς ανθρώπους. Την κοινότητά μου. Από εδώ και στο εξής μπορείτε να μου στέλνετε μηνύματα» μοιράστηκε με τους 18 εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter. «Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε όλους αλλά τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε αληθινοί με τους άλλους και θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τα σπουδαία. +1 (319) 519-0576».

Και πρόσθεσε: «Ναι αυτό είναι το τηλέφωνό μου σε περίπτωση που κάποιος έχει αμφιβολίες».

Λίγες ώρες αργότερα διέγραψε το tweet, αλλά εξήγησε πως έχει βομβαρδιστεί με μηνύματα σε ένα μεταγενέστερο tweet, γράφοντας: «Θα κάνω repost σύντομα, το sms είναι ένα εύθραυστο κτήνος».

Κι ενώ ορισμένοι οπαδοί του μπορεί να έχουν απογοητευτεί, άλλοι διαπίστωσαν, προς μεγάλη τους έκπληξη πως έλαβαν μια αυτόματη απάντηση: «Γεια, είμαι ο Άστον. Αυτό είναι ένα αυτόματο κείμενο για να σας ενημερώσω ότι έλαβα το μήνυμά σας. Βεβαιωθείτε ότι κάνατε κλικ στον σύνδεσμο και προσθέστε το τηλέφωνό μου για να μπορώ να σας απαντήσω» πρόσθεσε.
Η αυτόματη απάντηση του ηθοποιού σε κάποιους από τους θαυμαστές του

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.