Αποκάλυψη – σοκ: Αυτός ήταν ο λόγος που είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη η Ελένη Τοπαλούδη

Αποκάλυψη - σοκ: Αυτός ήταν ο λόγος που είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη η Ελένη Τοπαλούδη

Να ανοίξουν όλες οι υποθέσεις ανεξιχνίαστων δολοφονιών και αυτοκτονιών νεαρών κοριτσιών στη Ρόδο ζητάει μετ’ επιτάσεως από τις Αρχές ο πατέρας της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, έπειτα από τις συγκλονιστικές εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μετά την είδηση ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της κόρης του βίασε από κοινού με έναν 23χρονο Ρομά μια ακόμη κοπέλα, άτομο με ειδικές ανάγκες, και μάλιστα, τρεις μόλις ημέρες μετά το θάνατο της Ελένης, κάνει λόγο για «κύκλωμα επαγγελματικών βιαστών» και αποκαλύπτει ότι δέχεται σωρεία καταγγελιών για άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματα.

«Η κόρη μου δεν ήταν η μοναδική. Πλέον είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια που δέχτηκαν κακοποίηση από τη συγκεκριμένη αλητοπαρέα στην οποία προστίθενται και άλλα μέλη. Η αστυνομία πρέπει να διερευνήσει εις βάρος την υπόθεση. Πόσα κοριτσάκια είχαν σπουδάσει στη Ρόδο και είχαν εργαστεί και έφυγαν από εκεί με ψυχολογικά προβλήματα επειδή βίωσαν ανάλογες καταστάσεις; Πόσα από αυτά αυτοκτόνησαν; Υπήρξαν περίεργοι θάνατοι ή πνιγμοί στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα που δεν εξιχνιάστηκαν. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τον ερευνητή, παρά μόνο να καταγγείλω αυτά για τα οποία γίνομαι δέκτης», αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, όπως αναφέρει η εφημερίδα, σχολιάζοντας μάλιστα την πληροφορία ότι η 21χρονη κόρη του φαίνεται πως είχε καλέσει τον Ιανουάριο του 2018 στο κινητό τηλέφωνο τον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, κατηγορούμενου στην υπόθεση, σημειώνει με νόημα: «Πιστεύω ότι η Ελένη μετά το βιασμό της, το 2017, δεχόταν απειλές και πιέσεις. Η κλήση στο κινητό του πατέρα του Ροδίτη είχε να κάνει με αυτό. Πιθανώς πήρε να ζητήσει βοήθεια. Άλλωστε, για εμένα, οι δύο υποθέσεις, του βιασμού της και της δολοφονίας της, ”συνδέονται”».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.