
Σε δύο άνδρες, που υποστηρίζουν πως ο Μάικλ Τζάκσον τους κακοποίησε σεξουαλικά, όταν ήταν παιδιά, επικεντρώνεται το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Sundance, στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο «βασιλιάς της ποπ» είχε δώσει σε ένα μικρό αγόρι κοσμήματα σε αντάλλαγμα για σεξουαλικές χάρες.
Oι θεατές που παρακολούθησαν την πρεμιέρα βγήκαν από την αίθουσα με το στομάχι δεμένο κόμπο και αηδιασμένοι από τις αποκαλύψεις των φερόμενων ως θυμάτων του Μάικλ Τζάκσον.
Οι άντρες που μιλούν στο ντοκιμαντέρ απαριθμούν και περιγράφουν όλους τους τρόπους με τους οποίους ισχυρίζονται ότι ασέλγησε επάνω τους, συμπεριλαμβανόμενης και της “πρώτης φοράς”…
Το ίδρυμα που άφησε πίσω του ο Μάικλ Τζάκσον αρνείται τους ισχυρισμούς, απαντώντας πως πρόκειται για «εξοργιστική και λυπηρή απόπειρα εκμετάλλευσης και κέρδους» σε βάρος του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2009.
Οι Wade Robson και James Safechuck λένε πως ήταν επτά και δέκα ετών αντίστοιχα όταν ο Μάικλ Τζάκσον προσέγγισε φιλικά τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Στα 30 τους σήμερα, υποστηρίζουν πως υπέστησαν κακοποίηση.
Κατηγορίες που ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον πάντα αρνείτο.
Tην ταινία υπογράφει ο Dan Reed και στην περίληψη αναφέρει: «Μέσω συνεντεύξεων με τους ενήλικους πλέον άνδρες και τις οικογένειές τους, το Leaving Neverland σκιαγραφεί μία εικόνα εκμετάλλευσης και εξαπάτησης».
Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί προσεχώς σε δύο μέρη από το HBO και το Channel 4 σε ΗΠΑ και Βρετανία αντίστοιχα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πριν λίγο καιρό ούτε θα το σκεφτόταν: Το πρόσωπο -έκπληξη που επιστρατεύει άρον άρον ο Ανδρουλάκης για να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ
- Γαλλία ο Μητσοτάκης, Αργεντινή ο Τσίπρας: Την ομάδα που υποστηρίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στο Μουντιάλ δεν τη βρίσκει ανθρώπου νους
- Απ’ τα πρώτα που θα πάρει: Το μέτρο-τομή που ο Τσίπρας θεωρεί ότι θα τον ανεβάσει +2 μονάδες στις δημοσκοπήσεις