Τρομερός ΠΑΟΚ εγκλώβισε την ΑΕΚ

Τρομερός ΠΑΟΚ εγκλώβισε την ΑΕΚ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει την ΑΕΚ.

Αφηνιασμένοι στην άμυνα και παίζοντας μαγικό μπάσκετ στην επίθεση οι… απλήρωτοι αλλά γεμάτοι ψυχή παίκτες του ΠΑΟΚ ισοπέδωσαν με το (πλασματικό) 88-79 την ΑΕΚ και συνέχισαν το νικηφόρο σερί που ξεκίνησε πέρυσι…

Κάνοντας μία πολύ μεστή και διαβασμένη εμφάνιση σχεδόν και στα 40 λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ, με τον Γουίλ Χάτσερ ξανά πρωταγωνιστή (27π.), έφτασε στο τελικό 88-79, με τη διαφορά να «μαζεύεται» στο τέλος από την ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε, με «οδηγό» την άμυνα του και τον Χάτσερ σε καλή μέρα επιθετικά. Μετά το 21-6 της πρώτης περιόδου, πήγε μέχρι το +18 (34-16), αλλά κάπου εκεί, η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει σε όλο το γήπεδο, το έκανε με αποτελεσματικότητα αρχικά, μειώνοντας στο σκορ, όμως πάλι με τον Χάτσερ, αλλά και με τον Σχίζα που ήρθε από το… βάθος του ΠΑΟΚ, οι γηπεδούχοι κρατούσαν μια απόσταση ασφαλείας (44-31).

Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει σε όλο το γήπεδο και στο δεύτερο μέρος, αλλά παρότι ροκάνιζε ανά διαστήματα τη διαφορά, ο ΠΑΟΚ είχε τις απαντήσεις. Είτε με τον Τέπιτς, είτε με τον Χάτσερ, είτε με τον Χρυσικόπουλο, οι γηπεδούχοι κρατούσαν μόνιμα μια διαφορά ασφαλείας και στην τέταρτη περίοδο, πήραν μεγάλα τρίποντα από Ζάρα, Χάτσερ και Τέπιτς, για να κρατήσουν τη νίκη, πιο άνετα από όσο δείχνει το τελικό 88-79.

Ο ΠΑΟΚ των τόσων προβλημάτων, «έπιασε» την ΑΕΚ στη βαθμολογία, έχοντας το ίδιο ρεκόρ (10-5), σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι του φέτος, έδωσε μια σπουδαία… παράσταση στην επίθεση, ενώ στην άμυνα, ήταν… «λυσσασμένος». Η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, είχε θέμα με τη συγκέντρωση της, σε ελάχιστες στιγμές κυριάρχησε και η εμφάνιση, όπως και η ήττα της, ήταν πισωγύρισμα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.