Ανοίγουν στόματα για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο-Φωτό μέσα απ’ το σπίτι του εγκλήματος (Pics)

Υπόθεση βιασμού στη Ρόδο: Κρατούμενοι ξυλοκόπησαν τον 23χρονο στα κρατητήρια

Όλο και περισσότεροι έχουν αρχίσει να μιλούν.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τη δράση του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αλλά και τον βιασμό μίας 19χρονης με ειδικές ανάγκες.

Όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν, ενώ το νησί έχει συγκλονιστεί από την αποκάλυψη για τον βιασμό της γυναίκας με ειδικές ανάγκες. Η γιαγιά της 19χρονης ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: “Έμαθα ότι πήγαιναν έξω από το σχολείο και ‘ψαρεύανε’ κοριτσάκια. Καταλάβατε; Αυτοί εδώ. Και δεν είναι μόνο εκεί, συχνάζουν και αλλού. Συχνάζουν και πίσω από το Έλλη, στον Ευαγγελισμό εκεί πέρα, παρέες-παρέες. Εκεί ανά μεταξύ τους δεν ξέρω τι κάνουν. Τι να πω; Αλλά θέλουν προσοχή τα παιδιά αυτά” τόνισε η γυναίκα.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Δημοκρατική» έφερε στην δημοσιότητα φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που έγινε το φονικό. Σε αυτή, φαίνεται η κουζίνα που διασκέδαζαν οι δύο δράστες καταναλώνοντας βόκτα, πριν γίνει το μοιραίο.

Ανοίγουν στόματα για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο-Φωτό μέσα απ' το σπίτι του εγκλήματος (Pics)

Σε μία άλλη, από την τουαλέτα, υπήρχαν ίχνη αίματος στα πλακάκια του τοίχου τα οποία οι δύο δράστες δεν κατάφεραν να καθαρίσουν, παρά το γεγονός οτι επιχείρησαν να μην αφήσουν αποδεικτικά στοιχεία για το τί είχε συμβεί.

Ανοίγουν στόματα για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο-Φωτό μέσα απ' το σπίτι του εγκλήματος (Pics)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.