Περίεργο περιστατικό με δισεκατομμυριούχο – Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία

Περίεργο περιστατικό με δισεκατομμυριούχο - Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία

Η αστυνομία στην Αυστρία κήρυξε τη λήξη του συναγερμού, που τέθηκε σε ισχύ χθες, μετά την εξαφάνιση μιας γυναίκας 88 ετών, η οποία έχει στην κατοχή της μία από τις μεγαλύτερες περιουσίες της Αυστρίας.

Η ηλικιωμένη εθεάθη να επιβιβάζεται σε μια λιμουζίνα, συνοδευόμενη από δύο άνδρες, ενώ περπατούσε σε δρόμο της πόλης Άιζενστατ, στα σύνορα με την Ουγγαρία, προκαλώντας την ανησυχία των δικών της.

Η εξαφάνιση της γυναίκας πυροδότησε φόβους για απαγωγή. Η 88χρονη εμφανίστηκε η ίδια τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στην αστυνομία του Τιρόλου, στη δυτική Αυστρία, και υποστήριξε ότι «επιβιβάστηκε εκουσίως» στη λιμουζίνα. Οι συνοδοί της έδωσαν επίσης, κατάθεση στην αστυνομία. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε πράγματι θύμα απαγωγής, αλλά να αφέθηκε ελεύθερη μετά από συμφωνία με τους δράστες,

Σύμφωνα με την εφημερίδα Heute, η ηλικιωμένη μετέβη στο σπίτι της κόρης της στο Κιτζμπούχελ, στο Τιρόλο, λόγω μιας «οικογενειακής υπόθεσης».

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι οι έρευνες συνεχίζονται για ριχθεί φως στις «ακριβείς συνθήκες» υπό τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεθνούς χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, καθώς οι αρχές φοβόντουσαν ότι η 88χρονη πιθανόν θα οδηγούνταν στην Ουγγαρία, χωρίς τη θέλησή της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.