Αυτοί είναι οι Ελληνες παίκτες που θα πάνε στο «Survivor 3: Ελλάδα- Τουρκία»

Οι δύο πασίγνωστοι τραγουδιστές που μπαίνουν στο Survivor 3 (ΦΩΤΟ)

Έξι άνδρες και έξι γυναίκες.

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΣΚΑΪ οι 12 παίκτες που θα πάρουν μέρος στοSurvivor, στην ελληνική ομάδα. Πρώτα το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε τις έξι γυναίκες που θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι και έδωσε τις φωτογραφ;iες τους στα social media.

Πρόκειται για τις: Ντέμη Τσαγανού, διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας, Αφροδίτη Σκαφίδα, γυμνάστρια,αθλήτρια στο άλμα, Νάντια Μαυρουδέα, personal trainer, Ρία Κολοβού, Επιχειρηματίας, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, Ιουλιέτα Κίτρινου, φωτομοντέλο, ηθοποιός και πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων και η Δήμητρα Βαμβακούση, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των γυναικών, ο ΣΚΑΪ προχώρησε και στην ανακοίνωση των έξι ανδρών που συμπληρώνουν την ελληνική ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης που αρχίζει στις 2 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τους: Σπύρος Γουρδούπης (Dr Pips), ράπερ

Νίκος Κοσμάς, γυμναστής και προπονητής καράτε, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, σύμβουλος διατροφής και προπόνησης, Δημήτρης Μαργαρίτης, πρώην πρωταθλητής δεκάθλου και εκπαιδευτής ΜΜΑ, Κυριάκος Πελεκάνος, πρώην μπασκετμπολίστας στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της Κύπρου και personal trainer, Τόνι Σταυράτης, ασφάλεια σε VIP πρόσωπα και αθλητής πολεμικών τεχνών.

Δείτε παρακάτω τους παίκτες:





Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.