Έπεσε με τη Ferrari του στη θάλασσα διότι «του το είπε ο Ιησούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπεσε με τη Ferrari του στη θάλασσα διότι «του το είπε ο Ιησούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 26 Δεκεμβρίου οι κάμερες ασφαλείας στην προβλήτα της λιμνοθάλασσας Palm Beach Inlet στη Φλόριντα κατέγραψαν έναν άνδρα να πέφτει με τη Ferrari 360 Modena που οδηγούσε μέσα στο νερό.

Ο οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα πριν αυτό φτάσει στον πάτο, με τη συνδρομή ενός ψαρά που έσπευσε να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός ονομάζεται James A. Mucciaccio Jr και είναι 48 ετών. Έπεσε με τη Ferrari του στη λίμνη εσκεμμένα καθώς όπως ανέφερε στους αστυνομικούς «του το είπε ο Ιησούς».

«Ο Ιησούς μου είπε να οδηγήσω μέσα από μια μικρή πύλη και να περάσω από ένα παράθυρο 2 μέτρων. Ο Ιησούς με έκανε τον εξυπνότερο άνθρωπο στη γη και είναι τόσο δύσκολο να έχεις αυτήν την ευθύνη. Τα χρήματα δεν θα είναι άσχετα σε δύο μέρες, θυμηθείτε να χαμογελάτε», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.

Και απ’ ότι φάνηκε δεν ήταν οι μοναδικές ασυναρτησίες που εκστόμισε, καθώς ο ψαράς που τον έσωσε είπε στους αστυνομικούς πως ο 48χρονος αφού του έδωσε ένα μήλο για το γεγονός ότι του επέτρεψε να ανέβει στη βάρκα του, του είπε ότι έπεσε με το αυτοκίνητο στη λίμνη γιατί «η προβλήτα ήταν Αιγυπτιακή και δεν πίστευε στον Ιησού». Του είπε επίσης ότι νωρίτερα τον κυνηγούσε η αστυνομία του Χάιλαντ αλλά τελικά τον άφησε να φύγει γιατί ήταν Χριστιανός.

Όσο για τη Ferrari, χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για να ανασυρθεί από τον πάτο της λιμνοθάλασσας. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μπαλόνια τα οποία έδεσαν δύτες στο αυτοκίνητο ώστε να ανέβει στην επιφάνεια και εν συνεχεία να ρυμουλκηθεί στη στεριά από σκάφος του λιμενικού.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.