Καμμένος κατά Τσίπρα στην Επιτροπή: «Γίνατε κυβέρνηση αποστασίας»

Καμμένος κατά Τσίπρα στην Επιτροπή: «Γίνατε κυβέρνηση αποστασίας»

«Μετατρέψατε μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης σε μια κυβέρνηση αποστασίας» είπε -εν εξάλλω- Πάνος Καμμένος στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, εξαπολύοντας νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σημερινή μέρα αποτελεί ημέρα θρήνου για την Ελλάδα επειδή πλέον αρχίζει η συζήτηση στη Βουλή για την παραχώρηση της ιστορίας της Μακεδονίας, κατά παράβαση της εθνικής θέσης που διαμορφώθηκε το 1992 στη σύσκεψη του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και ουδέποτε ανατράπηκε» τόνισε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Είστε περήφανοι που περάσατε την συμφωνία για τα Σκόπια και χάσατε έτσι το ηθικό πλεονέκτημα που διαφυλάξαμε μαζί επί τέσσερα χρόνια;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Είστε περήφανοι που η κυβερνητική σας πλειοψηφία στηρίζεται σε βουλευτές που εγκατέλειψαν τα κόμματα τους, που πάτησαν τις θέσεις τους, που αναίρεσαν τις δημόσιες δηλώσεις τους;».

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την Επιτροπή ότι επιδόθηκε σε μεθοδεύσεις για να μετατρέψει «το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από 28-27 σε 29-26», ενώ εκτίμησε πως «οι πολίτες θα καταλάβουν σε μερικά χρόνια ποιοι έστησαν αυτή τη συμφωνία».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.