Συνελήφθη γιος πασίγνωστου τραγουδιστή

Ξεσπά ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Δεν κάνω γιορτές με τον γιο μου - Αμφισβητούν ότι είμαι ο πατέρας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχουν αναφορές και για επίθεση σε φρουρό ασφαλείας.

Στη σύλληψη του Μάιλς Ρίτσι, γιου του διάσημου τραγουδιστή Λάιονελ (Say you Say me, Hello) προχώρησαν αστυνομικοί στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο 24χρονος φέρεται να δήλωσε ότι είχε στην κατοχή του εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο σκόπευε να ενεργοποιήσει στο αεροπλάνο. Υπάρχουν αναφορές και για επίθεση σε φρουρό ασφαλείας.

«Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ένας 24χρονος συνελήφθη για την διασπορά ψευδών πληροφοριών που αφορούσαν μία φάρσα για βόμβα στο αεροδρόμιο Χίθροου» ανέφερε σε δήλωσή του εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου αρνήθηκαν στον γιο του διάσημου τραγουδιστή να επιβιβαστεί σε πτήση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκρηξη του 24χρονου. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από λίγες ώρες.

Ο Μάιλς Ρίτσι εργάζεται ως μοντέλο. Είναι ένα από τα δύο παιδιά του Ρίτσι από τον γάμο του με τη χορεύτρια, Ντάιαν Αλεξάντερ. Το ζευγάρι χώρισε όταν ο Μάιλς ήταν 8 και η αδελφή του, Σοφία, 4 ετών.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.