
Ο Χουλουσί Ακάρ βρέθηκε στο Χατάι για να επιθεωρήσει τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή και από εκεί μίλησε ξανά για “Γαλάζια Πατρίδα”.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο Τούρκος υπουργός άμυνας, στην ομιλία του, τόνισε ότι η Άγκυρα θέλει θα λυθούν με ειρήνη, εμπιστοσύνη, καλή γειτονία και συνεργασία τα προβλήματα που υπάρχουν στη θάλασσα, η οποία αποκαλείται Γαλάζια Πατρίδα και περιλαμβάνεται από 462 χιλιάδες τ.χλμ..
Έσπευσε όμως να επαναλάβει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να κάνει πίσω. «Θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα και χωρίς καμία παραχώρηση, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας τα οποία πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο. Στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις λαμβάνουν όλα τα μέτρα και η κατάσταση παρακολουθείται στενά. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανένα βήμα και κανένα τετελεσμένο στο οποίο δεν θα συμμετέχει η Τουρκία», είπε ο Χουλουσί Ακάρ.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση για το κόμμα Σαμαρά: Τούμπα όλα εάν επιβεβαιωθεί αυτό το νούμερο
- Από επικριτικής, συνοδοιπόρος: Παγωμάρα στην ΕΛ.Α.Σ. για τη νέα μεταγραφή Τσίπρα
- Πάνω από ΝΔ και Τσίπρα: Η μοναδική περιοχή στην οποία το κόμμα Καρυστιανού βγαίνει πρώτο